Ontdek de magie van het prachtige Drenthe

Ontdek de magie van het prachtige Drenthe

De magie van Drenthe

Ontdek de magie van Nederland in het prachtige Drenthe. Met zijn vele wandel – en fietspaden is Drenthe bij uitstek geschikt om een heerlijk weekendje op pad te gaan. Met de wisselende landschappen van heidevelden, bossen, es-akkers en stroomdalen, bent u nooit uitgekeken in deze prachtige omgeving. Door de ligging nabij Duitsland is het ook nog eens mogelijk om de grens over te fietsen. Dat is toch puur genieten?

Gedurende dit 3-daagse fietsarrangement overnacht u in een mooi hotel, kunt genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, geniet u van een culinair 3-gangen diner en krijgt u gratis fiets- en wandelroutes. Alles wat u nodig heeft om een weekendje tot rust te komen in de mooie Drentse omgeving.

Een dorp waar oud en nieuw samenkomt

Ons hotel is gelegen in 1 van de mooiste dorpen van Nederland, namelijk: Coevorden. De historie gecombineerd met de nieuwbouw zorgt voor een uniek dorp. Of u nu culturele activiteiten wilt ondernemen, het oude historische centrum wilt ontdekken, een bezoek wilt brengen aan 1 van de gezellige horecagelegenheden of wilt shoppen in 1 van de sfeervolle winkels, Coevorden kan het u allemaal bieden!

Ik heb mijn fiets al uit de schuur gehaald voor dit magische arrangement en u?

Recreatief.nl