Menu
Weekendje weg

Redactie TIP: Familieweekend op de Veluwe inclusief Pizza speurtocht

Eropuit met het gezin

Wilt u er even lekker tussenuit met het gezin? Overnacht in onze bijzondere hotelchalets aan de rand van de Veluwe en onderneem diverse leuke activiteiten voor jong en oud. Er wordt een leuke pizza puzzeltocht georganiseerd waarbij jullie op het park op zoek gaan naar de ingrediënten om vervolgens jullie eigen pizza klaar te maken! Bij zonsopgang kunt u samen met kids wild spotten.

Bijzonder overnachten

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. Er is een gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw waar u bij elkaar kunt komen. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is een twijfelaar geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen en deze is alleen met een trapje te bereiken.

Voorbeeldprogramma

Dag 1:
– U wordt vanaf 13.30 uur ontvangen met bier van de Veluwe (of een frisje) en 3 Ree bitterballetjes
– Om 14.00 uur inchecken en u kunt kiezen uit 2 van de volgende leuke activiteiten (Bamboestieken, GPS puzzelspel op de 14-sprong, Kloot/kompas schieten, Boemerang maken)
– Om 16.00 uur wordt u verwacht voor het “Pizza speurtocht en zelf pizza-maak-spel” (Vindt de ingrediënten op ons park en bouw jullie eigen pizza oven!)

Dag 2:
– Bij zonsopgang wild spotten in Nationaal Park Veluwezoom
– Om 09.30 uur Ontbijt
– Om 11.00 Uitchecken

Ga er even tussenuit met de kids en geniet van een heerlijk verblijf op de Veluwe met diverse leuke activiteiten voor jong en oud!

Recreatief.nl