Menu
Weekendje weg

Redactie TIP: Fietsen en wandelen in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied tussen Hellendoorn en Holten in Overijssel. Fiets- en wandelliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug vindt u ons prachtige hotel. In het eigentijdse hotel in Hellendoorn, met meer dan 100 jaar historie, zult u echte Twentse gastvrijheid ervaren. Wij hebben speciaal voor u een geschikt fiets-en wandelarrangement samengesteld om heerlijk te kunnen genieten van een verblijf in Overijssel.

De faciliteiten van het hotel

Bent u op zoek naar optimale ontspanning tijdens uw verblijf? Dit hotel in Hellendoorn biedt verschillende faciliteiten aan om heerlijk tot rust te komen. Geniet bijvoorbeeld van de luxe sauna of maak gebruik van onze zonnebank (indien deze weer geopend zijn). In het hotel kunt u ook heerlijk genieten van een drankje en hapje tijdens een potje biljart.

Het hotel beschikt over een culinaire à la carte restaurant. Laat u verassen door de chef-kok en zijn keukenbrigade voor een heerlijk avondje uit. Voor een gezellige borrel kunt u plaatsnemen aan de hotelbar met diverse hapjes en drankjes.

Ontdek de prachtige omgeving tijdens een fiets- of wandeltocht

Het hotel is omringd met pure natuur. Wanneer u op ontdekkingstocht gaat in de Twentse omgeving, zult u zich verbazen over de meest prachtige natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Ontdek zelf de prachtige omgeving in Overijssel. Na een dag vol leuke activiteiten kunt u heerlijk genieten in ons à la carte restaurant in Hellendoorn. Geniet van de meest ambachtelijke bereidingen samen met zijn tweeën of met een heel gezelschap.

Kom ook de Sallandse Heuvelrug ontdekken tijdens dit fiets-en wandelarrangement in Hellendoorn!

Recreatief.nl