Redactie TIP: Romantisch weekendje beleven in Giethoorn

Redactie TIP: Romantisch weekendje beleven in Giethoorn

In je eigen koers naar geluk varen en onderweg genieten van het mooiste gebied van Nederland? Dan gaan wij u verrassen, want dat geluk ligt in het kleinste hoekje van Nederland: Giethoorn.

Romantisch overnachten
Langs rustige polderwegen, met links en rechts natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen, rietlanden, weilanden, slootjes, meren, hier en daar een molen. Verblijf in het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben. U overnacht in een sfeervolle tweepersoonskamer met douche, toilet, televisie en telefoon. Tevens beschikt het hotel over een overdekte fietsenstalling en ruime parkeerplaatsen.

Omgeving
De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Review: “Leuk dagje weg in het minder toeristische deel van Giethoorn, wat het intiemer/knusser maakt. Prima geregeld met boot en picknick mand. Kamer is niet groot maar bevat alle benodigdheden, ontbijt is prima.”

Wilt u ook zo’n Romantisch weekendje beleven in Giethoorn?

Recreatief.nl