Menu
Weekendje weg

Redactie TIP: Teamuitje Weekend at the Prison in Paasloo, Overijssel

Afgelopen weekend zijn we met de redactie van Recreatief.nl een weekendje afgereisd naar het gezellige Paasloo in Overijssel. Onze partner nodigde ons uit voor een leuk en actief weekendje met verschillende activiteiten.

Zaterdag 17 maart
’s Ochtends om 10.30 uur vertrokken we vanuit Gelderland op weg naar Paasloo. Eenmaal aangekomen werden we verwelkomd met een uitgebreide lunch. Vooraf een heerlijke soep en daarna genieten van rijkgevulde broodjes. Een goede bodem gelegd dus we kunnen ertegenaan!

In de middag hebben we een bezoek gebracht aan de zusterlocatie in Giethoorn en zijn we na een zeer koude wandeltocht door het dorp van Giethoorn lekker opgewarmd in het eetcafé met warme chocolademelk en een boerenbrok.

Aan het einde van de middag, zo rond een uur of 17.00 uur waren we terug bij de locatie in Paasloo en werden we verwend met luxe borrelhapjes. Terwijl wij nog lekker zaten te kletsen, werden wij gearresteerd wegens het overtreden van de maatschappelijke gedragsregels en we werden opgeroepen om de gevangenisstraf uit te zitten. Tijd voor Prison Break! Eenmaal in onze oranje pakken gehesen, werden wij geacht in één rij richting de Prison Break cel te lopen en werden wij in 2 groepen verdeeld. Eenmaal in onze cel was het goed luisteren naar de aanwijzingen en als eerste zien de sleutel te bemachtigen om uit de cel te komen! Eenmaal uit de cel werden we het bos in gestuurd en gingen we de strijd tegen elkaar aan om uiteindelijk als eerste bij de vluchtauto te zijn. Wat een super leuk en uitdagend uitje!

Het moge duidelijk zijn dat Team Flop niet heeft gewonnen…

Eenmaal weer terug konden we gelijk aanschuiven voor het diner en werd er nog lang nagepraat over Prison Break. Zo leer je je collega’s op een andere manier kennen en ontdek je nog meer kwaliteiten. Na het uitgebreide en overheerlijke diner, hebben we de avond afgesloten met een Pub Quiz. Team Flop nam revanche en werd Team Top en won de Pub Quiz.

Na een zeer geslaagde dag bleven we slapen in een 6-persoonsbungalow.

Zondag 18 maart
Na een stevig ontbijt gingen we op pad met dafjes. Ouderwets touren met een dafje door de Weerribben. Wat een prachtig natuurgebied en wat leuk om op deze manier de omgeving te ontdekken.

Ouderwets touren in een DAF’je

Bij terugkomst even wisselen van schoenen, want we gaan het klimbos in. Voor de echte waaghalzen! Er bleek een waar talent te schuilen achter één van de collega’s en ze heeft alle vier de parcouren afgelegd, samen met twee mannelijke collega’s van de locatie zelf. Chapeau!

Goede uitrusting voor we de bomen in gaan

Na het klimmen gingen we nog even los in de bubblebal!

Het was ook zondag nog erg koud dus bij terugkomst in het restaurant hebben we eerst genoten van een kop heerlijke warme chocolademelk om vervolgens het weekendje af te sluiten met een lunch.

Wat een leuke ervaring was dit! Wilt u ook eens genieten van dit Super leuke Weekendje @ The Prison in Paasloo? Ook leuk als vrienden-, vriendinnen- of mannenweekend!

Impressie: