Review TIP: Golfen en Overnachten in Flevoland

Review TIP: Golfen en Overnachten in Flevoland

Golfen bij ons betekent een dagje even helemaal weg van alles. De golfbaan ligt verstopt tussen spectaculaire doorkijkjes en unieke vergezichten over indrukwekkende waterpartijen. De gevarieerde bebossing, verrassende greens en de strategische geplaatste hindernissen maken de banen tot een favoriet parcours voor alle golfliefhebbers.

Prachtige golfbanen
Wij beschikken over diverse typen golfbanen. Inmiddels hebben we maar liefst 54 holes voor verschillende spelniveaus. 36 holes lussencourse: de links course: wit en blauw & de parkbaan: rood en oranje (allen A-status). Ook hebben wij twee 9 holes Par 3 recreatiebanen.

Intense rust en vergezichten
Comfortabel, aangenaam en gastvrij. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex… je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Review: “Zeer hartelijke ontvangst. Bij het golfarrangement werd aangeraden dinsdags geen 18 holes te lopen i.v.m. de verwachte weersomstandigheden. Wij konden de 2e 9 holes ook op donderdagochtend spelen. Zowel in het restaurant, receptie als bij het golfcafe uiterst vriendelijke mensen die echt het gevoel gaven dat je gast was.”

Klik hier voor meer informatie over dit heerlijke Golfarrangement met overnachting in Flevoland.