Menu
Giethoorn / Weekendje weg

Review TIP: Romantisch Weekendje Weg in Giethoorn

In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben – Wieden i.o. aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn vindt u aan het water Hotel Restaurant De Jonge. Omgeven door een oase van rust en ruimte. Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid.

De kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers. Iedere kamer is qua uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance beschikken de hotelkamers over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet en televisie. Antieke en moderne meubelen zijn gecombineerd met warme tinten en kleuren.

Op en top Romantiek

Dit is onze plek. Een niemandsland van grote meren, grachten, bloeiende bloemen, een kikker kwaakt op het ritme van de bomen. Een frisse lucht waait door je haar. En altijd – altijd op de achtergrond – het fluisterende geruis van het riet.

Het maakt niet uit wanneer we hier komen. Op een zwoele zomeravond, een koude wintermorgen of gewoon een regenachtige, druilerige herfstmiddag. Dit is onze plek. Samen lopen we door een landschap van altijd veranderende kleuren. Van felgroen in het voorjaar tot zachtgrijs in de herfst. Paarse kardinaalsmuts. Oranje vlierbessen. Grijze berken. Altijd rust en ruimte, de natuur is alle seizoenen mooi.

Wilt u ook romantisch en onvergetelijk genieten? Boek dan dit romantisch arrangement!

Review

“Dit was bijzonder prachtig dit giethoorn. zeer mooie boottochten en fietsroute.En zo vriendelijk onthaal bij de dames van de jonge door personeel en vooral door Roelie De Jonge. Ook de prachtige tulpenvelden gaan bewonderen.”

Wilt u ook genieten van een Romantisch weekendje Giethoorn?

Recreatief.nl