Review TIP: Seizoenstopper – Weekendje Weg in Giethoorn

Review TIP: Seizoenstopper – Weekendje Weg in Giethoorn

Geniet van de zomer in het prachtige Giethoorn en boek deze 3-daags weekendje weg ! Lekker fietsen, wandelen, met een bootje varen door het waterrijke dorp en natuurgebied De Wieden. Er is zoveel te beleven dus mis deze heerlijke aanbieding niet en boek nu!

Geniet van een weekendje weg met onze speciale SeizoensTopper
Lekker er even tussenuit. Het bezoeken van diverse musea of genieten van een welverdiend nachtje weg? Wandelen of toch liever uitrusten met een boek in onze tuinkamer? Bij de Dames van de Jonge wordt u ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en gaat u heerlijk genieten van de authentieke ambiance en vernieuwende vergezichten van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

De Kamers
Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers. Iedere kamer is qua uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance beschikken de hotelkamers over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet en televisie. Antieke en moderne meubelen zijn gecombineerd met warme tinten en kleuren.

Sfeervol hotel
Hotel de Dames van de Jonge is een sfeervol, romantisch hotel met een persoonlijke sfeer en gastvrijheid aan de rand van het oude karakteristieke dorp Giethoorn.

Meningen van eerdere boekers:
“Super arrangement ! Zeer mooi en goed verzorgd hotel, eten was super ! zeer vriendelijk personeel, goede informatie over omstreken. Prachtig gefietst !”

“We werden heel vriendelijk ontvangen , fantastisch diner en voldoende keus voor het ontbijt. De slaapkamer was netjes en schoon.”

“Hartelijke en zeer gastvrije ontvangst en meteen uitleg over de omgeving. Het eten was heerlijk. Vriendelijk personeel!”

Komt u ook genieten van deze heerlijke Seizoenstopper: Weekendje Weg in Giethoorn?