Menu
Weekendje weg

Site TIP: mannenweekend.nl

Is het binnenkort weer eens tijd voor een gezellig mannenweekend, maar weten jullie nog niet wat jullie willen doen? Dan kunt u het best even inspiratie opdoen met de arrangementen van mannenweekend.nl. Op deze site staan echte mannenactiviteiten gecombineerd met een overnachting! Om u een eindje op weg te helpen, zal ik voor u enkele arrangementen als voorbeeld geven.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een Gooisch mannenweekend? Hierbij wordt u hartelijk ontvangen met een seizoensbiertje, krijgt u een 3-gangen burger diner, een heerlijk ontbijtbuffet en een bioscoopkaartje of een Gooi&Vecht fietsroute op een american bike. En dat allemaal voor nog geen €80,-.

Liever wat verkoeling zoeken met de hete zomer die eraan komt? Dan is het ijskarten met glowgolf arrangement zeker iets voor u! Bij dit arrangement overnacht in een luxe kamer in een leuk hotel in het prachtige Breda, krijgt u een heerlijk ontbijt en krijgt u toegang tot het sneeuwattractiepark Skidôme.

Voor wie echte uitdaging wil, is er een crimineel mannenweekend. Waarbij u moet zien te ontsnappen uit de escape room en the bomb gaat spelen, waar u de tikkende tijdbom uit moet zetten. Daarnaast geniet van een verblijf in een groepsaccommodatie, is dit arrangement gebaseerd op half pension en krijgt u een high beer.

Dit zijn natuurlijk slechts enkele arrangementen ter inspiratie, maar er bestaat natuurlijk veel meer!

Recreatief.nl