Tip: Dagje uit of weekendje weg in Giethoorn!

Tip:  Dagje uit of weekendje weg in Giethoorn!

Het waterrijke Giethoorn, ook wel het Venetië van het noorden genoemd om haar mooie kanaaltjes, is de perfecte plek voor een dagje uit of weekendje weg. Aan het roer van een punter of fluisterboot kunt u op uw eigen houtje Giethoorn ontdekken of stap in een rondvaartboot met gids die u heel Giethoorn en omgeving laat zien. Bekijk onze best gewaardeerde uitjes in Giethoorn!

Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement
Voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een diner.

Varen in Giethoorn – Gieters Barbecue en Buffet
Geniet van een de schitterende omgeving van de Weerribben, bezoek de pittoreske dorpskern en verken de omgeving per punter, fluisterboot of kano. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreid buffet of barbecue.

Ontspannend heen en Inspannend terug arrangement
Ontspannend heen en Inspannend terug groepsuitje in het mooie waterdorp Giethoorn. Voor een familiedag of vriendenuitje biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische waterrijke dorp.

Romantisch Giethoorn met 2 Nachten en Romantische Rondvaart
In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben-Wieden aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn vindt u aan het water Hotel Restaurant De Jonge. Omgeven door een oase van rust en ruimte. Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid.

3 Daagse weekendje weg in Giethoorn – Overijssel Seizoenstopper
Geniet van de zomer in het prachtige Giethoorn en boek dit 3-daags weekendje weg ! Lekker fietsen, wandelen, met een bootje varen door het waterrijke dorp en natuurgebied De Wieden. Er is zoveel te beleven dus mis deze heerlijke aanbieding niet en boek nu!