Top 10: Super Leuk Familieweekend boeken in Nederland

Top 10: Super Leuk Familieweekend boeken in Nederland

Bent u dit jaar aan de beurt voor het organiseren van het volgende Familieweekend? Bij het organiseren van een familieweekend komt veel kijken en is het belangrijk rekening te houden met de gehele familie. Of u nou op zoek bent naar een weekendje weg voor de hele familie of voor uw eigen gezin, bij het organiseren van een Familieweekend is het belangrijk rekening te houden met de volgende zaken:

Stap 1 – Wanneer?
Als eerste is het belangrijk een geschikte datum te vinden waarop iedereen kan. Dit kan al een hele klus zijn met een drukke baan, sport en de kids. Plan daarom een datum ruim in het voren, zodat iedereen deze datum ook vrij kan houden voor het familieweekend.

Is er een datum gekozen? Super! De moeilijkste stap is nu genomen en het vinden van een geschikte accommodatie kan nu beginnen.

Stap 2 – Waar?
Nederland kent vele leuke en diverse gebieden. Waarschijnlijk is dit niet het eerste familieweekend en zijn jullie al op vele plaatsen in Nederland geweest. Willen jullie graag naar een locatie waar jullie al eerder zijn geweest of toch liever naar een hele andere locatie in een andere plaats? U kunt er dan voor kiezen om dicht bij huis te blijven of juist iets verder weg te gaan. Populaire regio’s voor een familieweekend zijn: de Veluwe, de Achterhoek, de Weerribben, Twente en Brabant.

Stap 3 – Wat?
Wat gaan jullie doen tijdens het familieweekend? Willen jullie graag alleen een leuke groepsaccommodatie huren, lekker genieten in een comfortabel hotel of toch in aparte huisjes verblijven? Moet het familieweekend activiteiten bevatten of gewoon lekker waarbij ieder kan doen waar hij of zij zin in heeft? Alles is mogelijk tijdens het organiseren van een familieweekend.

Heeft u nog geen idee waar u naartoe wilt? Bekijk dan de volgende 10 Toppers voor een heerlijk Familieweekend weg in Nederland.

Top 10 Familieweekend

 1. Weekendje Weg in de Weerribben – Overnachten in een Bungalow
  Verblijf met zijn allen in 1 accommodatie tijdens dit heerlijke Familieweekend in de Weerribben.
  Inclusief: 2 overnachtingen en 2 x ontbijt, lopen op het water, klootschieten, boerenactiviteiten, BBQ of gourmet.
 2. Familieweekend op de Veluwe – Actief en gezellig!
  Familieweekend op de Veluwe op een recreatiepark. Het recreatiepark heeft bungalows van 6 tot 20 personen, dus er is altijd een geschikte accommodatie voor u.
  Inclusief: 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, snackpakket, oud Hollandse spelletjes, BBQ of steengrillen en bowlen.
 3. KIDS for FREE familiearrangement – 2=1 SUPER aanbieding
  Slapen in chalets aan de rand van de Veluwe, lekker eten, leuke dingen doen, samen ontbijten en de kinderen kunnen gratis mee!
  Inclusief: 2 overnachtingen en 2 x ontbijt, 3-gangendiner, activiteiten programma voor de kids en wildspotten op de Veluwe.
 4. Kids For Free Familieweekend in Twente – Weekendje Weg in een Appartement
  Geniet samen met het gezin van deze kids for free aanbieding in Twente. Slapen in een appartement en genieten van de luxe van een hotel.
  Inclusief: slapen in een appartement, gratis gebruik van de faciliteiten van het hotel, ontbijt.
 5. Familie voordeelarrangement – Kinderen GRATIS!
  Familieweekend in Valkenburg met de kinderen gratis. Genieten in Zuid-Limburg!
  Inclusief: 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 1 x een 4-gangendiner, korting op Gaia Zoo
 6. 3-daags Wildlands Adventure Zoo Arrangement
  Een dagje naar Wildlands Adventure Zoo en verblijven in een prachtig 4-sterren hotel met faciliteiten als bowlingbanen, restaurant, golfbaan en eigen wellness.
  Inclusief: kaartje voor Wildlands, gebruik van de wellnessfaciliteiten, 1 x 3-gangendiner, 2 overnachtingen en 2 x ontbijt.
 7. 3 Daags Weekendje weg in Brabant met KIDS for FREE
  Family & Fun arrangement in dit familiehotel in Brabant. Geniet van de vele faciliteiten zoals binnenzwembad en bowlingbaan.
  Inclusief: active cooking grill met 1 uur bowlen en 3 uur drankjes, gratis gebruik van De Brug Active, 2 overnachtingen en 2 x ontbijt.
 8. 3-daags Hotel arrangement in Zevenbergen incl. entreekaarten Efteling
  Gezellig een dagje uit voor jong en oud. Ontdek de wondere wereld van de Efteling en blijf lekker slapen in het gezellige stadje Zevenbergen.
  Inclusief: entreekaartje voor de Efteling, 2 overnachtingen en 2 x ontbijt.
 9. 2-daags Familieuitje in Flevoland – Bezoek Walibi Holland inclusief Hotelovernachting
  Hard gaan in Walibi Holland, het kan in de polder met als afsluiting heerlijk tot rust komen in een comfortabel hotel met de volgende dag een uitgebreid ontbijt.
  Inclusief: entreekaartje Walibi Holland, overnachting en ontbijt.
 10. Burgers’ Zoo Familie uitje – familiehotel Doorwerth op de Veluwe – super familieweekend
  Familieweekend in een echt familiehotel op de Veluwe. Dit hotel biedt vele faciliteiten, ook voor de kinderen, zoals een binnenzwembad en een speelkamer.
  Inclusief: entreekaartje voor Burgers Zoo, een 3-gangendiner, 2 x overnachting en 2 x ontbijt.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk op Familieweekend.tips voor al onze Familie weekendjes weg.