Menu
Weekendje weg

TOP 5 ALL IN Actief Vrijgezellenweekend

Bent u een vrijgezellenfeest aan het organiseren en wilt u de vrijgezel even helemaal in het zonnetje zetten? In plaats van een dagje uit een weekendje weg en nog even voor een laatste weekend de vrijgezel uithangen.

Een weekendje naar zee met een all-in arrangement of juist lekker naar de sneeuw om een weekendje te skiën met de hele groep. Van swingende feesten met overnachting tot actieve vrijgezellenweekenden in Sauerland. Er zijn zoveel mogelijkheden om een vrijgezellenfeestje te vieren.

Zin in gezellig avondje uit aan het strand waarbij je met de vrijgezel geniet van een fantastisch buffet en een Lucky Strike gaat gooien? Niemand hoeft zich zorgen te maken wie er gaat BOB’ben, want jullie blijven na deze ALL-IN avond lekker slapen. ‘s Morgen nog even gezellig met z’n allen ontbijten en het wordt een onvergetelijk vrijgezellenweekend.

De Bossche Kroegentocht voor een vrijgezellenuitje? In geen enkele stad vindt u zo veel gezellige kroegen, barretjes en eetcafés als in Den Bosch. En niemand hoeft te rijden, want u blijft lekker slapen in het hart van de stad. Zo maakt u er een geweldig vrijgezellenfeest van om nooit te vergeten.

kroegentochtBossche Kroegentocht

Zeker weten dat niemand jullie herkent tijdens een te gek vrijgezellenfeest? Ga net de grens over en beleef een ALL IN feestavond met een overnachting erbij inbegrepen. Maak gebruik van alle faciliteiten zoals de verschillende sport- en spelactiviteiten en laat het aan de inwendige mens ook niet ontbreken. Eten en drinken zit ALL-INCLUSIVE.

Willen jullie niet zo actief bezig gaan en liever gewoon met de hele groep genieten van een leuk weekendje weg? Verblijf in een groepshuis met de hele groep en beleef een fantastisch weekend inclusief een middagje klootschieten.

Juist wel sportief aangelegd? Kom naar Winterberg om te genieten van een weekendje skiën. Na het skiën lekker après-skiën en genieten van de prachtige witte omgeving. Dit is toch het perfecte vrijgezellenfeest?

Bekijk nu onze TOP 5 voor een ALL-IN Vrijgezellenweekend:

  1. All-in Lucky Strike Weekend – all-in avondje uit met overnachting in Noord-Holland
  2. Niemand Bobt – Kroegentocht door Den Bosch met overnachting
  3. All-inclusive feest avond met overnachting
  4. Super Weekend aanbieding voor groepen in Twente
  5. Weekendje Winterberg voor groepen

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl