Menu
Weekendje weg

Top 5 Strandaanbieding in Noord-Holland

Egmond aan Zee is een badplaats waar ontzettend veel te doen is. Lekker wandelen door de duinen of juist een mooie fietstocht maken langs de kust. ‘s Avonds na een uitgebreid diner genieten van een romantische strandwandeling met uw geliefde. Liever genieten van een dagje beauty? Lekker verwend worden en even helemaal een dagje ontspannen in het wellnesscentrum. Wilt u ook eens even lekker genieten van een strandaanbieding in Noord-Holland?

Hotel Zuiderduin

Hotel en Kamers
Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. De modern ingerichte kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad (badkleding verplicht), squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, bowling en een beautycentrum. Het beautycentrum is in het hotel gevestigd.

Het saunagedeelte is dagelijks geopend van: 10.00 – 23.30 uur. Het is niet toegestaan badkleding te dragen in de saunafaciliteiten, dit in verband met hygiëne. In de relaxruimte en het zwembad is badkleding verplicht.

Hotel Zuiderduin

Egmond aan Zee
Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Wilt u ook lekker genieten van een weekendje weg of doordeweeks een aantal dagen in Egmond aan Zee? Bekijk nu onze 5 Toppers voor een geweldige strandaanbieding in Noord-Holland:

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Duintop strandarrangement – 1 Nachtje genieten in Egmond aan Zee
  3. Anti Stress Verwen arrangement – beautydag in Egmond aan Zee
  4. Uitwaai Arrangement in Egmond aan Zee
  5. Relaxarrangement met overnachting aan het strand

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl