Weekendaanbieding: 3-Daags relaxarrangement in het mooie Duitsland

Weekendaanbieding: 3-Daags relaxarrangement in het mooie Duitsland

Even heerlijk ontspannen aan de Moezel

Ben jij er echt even aan toe om een weekendje te ontspannen? Hoe kan dat beter als je eigen omgeving dan even te verlaten? Speciaal voor diegenen die hun eigen omgeving even willen verlaten om te ontspannen, hebben wij het 3-daags relaxarrangement in het mooie Duitsland.

Met dit arrangement overnacht je in een mooi hotel gelegen aan de Duitse rivier de Moezel. Met dit arrangement geniet je van een verblijf van 2 nachten met 2x een gastronomisch ontbijtbuffet. Om jou de mogelijkheid te geven de omgeving te ontdekken, krijg je bij dit arrangement ook tickets voor het openbaar vervoer. Om tijdens het relaxarrangement echt te kunnen relaxen, krijg je toegang tot het zwembad, de biosauna en het stoombad. Is dat niet heerlijk?

Overnacht in een superior 3-sterrenhotel

Je overnacht in een gezellig hotel in het Duitse Löf. Dit 3-sterrren hotel is gelegen aan de rivier de moezel, die voor een prachtig uitzicht zorgt vanuit het hotel. De omgeving staat bekend om de wijn, de heerlijke wandelingen die je in de omgeving kunt maken en om de ontspanning.

Kom jij ook ontspannen met het Even heerlijk ontspannen aan de Moezel – 3 daags relaxarrangement?

Recreatief.nl