Menu
Weekendje weg

Weekendje shoppen in Leeuwarden!

Tijd voor een gezellig uitstapje met vriendinnen en een weekendje shoppen in Leeuwarden? Ontdek de gezellige stad met ontzettend veel leuke winkels en terrasjes. Het mooie weer is weer op komt dus ik zeg het perfecte moment om een uitstapje te maken en te verblijven in een gezellig hotel in het mooie Leeuwarden.

Verblijf in een hotel waar je je in in de avond laat verrassen door een heerlijk geserveerd 3-gangen verrassingsdiner en geniet in de ochtenden van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Shoppen in een andere stad

Ontdek het mooie Leeuwarden

U zult in een hotel verblijven dat al bestaat vanaf 1879 en is sinds die tijd meerdere keren gerenoveerd. Het is de perfecte locatie voor wie wil overnachten tijdens een weekendje weg in het gezellige Leeuwarden. Het Oranje hotel is te vinden recht tegenover het station en op vijf minuten lopen van het historisch centrum. Tijdens de interactieve stadwandeling ontdek u de prachtige binnenstad.

Weekendje shoppen in Leeuwarden of toch liever naar een andere stad? Bekijkt u dan ook deze top 3 shoppingarrangementen!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl