Menu
Wellness

Aanbieding: Wellness met Overnachting in Overijssel

Gezellig samen met vriendinnen, partner of moeder genieten van dit wellness arrangement met overnachting

Ontspannen en genieten in onze wellness. Met dit arrangement bieden wij een mooie combinatie aan van een verblijf in Huis ten Wolde en een halve dag geheel verwend worden met diverse behandelingen in onze wellness. Tussen de middag kunt u een heerlijke lunch gebruiken.

Wellness & Beauty met topmerken
U gaat gebruik maken van onze wellness afdeling. Wij bieden diverse behandelingen aan met de topmerken Maria Galland en O.P.I.

Ontspannen, thuis voelen, uitrusten
In een bosrijke omgeving, aan de voet van de Woldberg ontvangen wij u graag voor een kort of een lang verblijf in ons gastenverblijf Huis ten Wolde.

Overnachten in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Huis ten Wolde is de perfecte uitvalsbasis voor uw activiteiten. Fietsen, wandelen of uitwaaien op het water. Ook kunt u bij ons fietsen huren of gebruik maken van onze fietsenstalling met oplaadpunt.

Het restaurant
Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met een ontbijt, lunch of diner in Huis ten Wolde.

In een warme sfeer laten wij u graag genieten van gerechten, waarin wij het beste van hoogwaardige streekproducten combineren. Graag adviseren wij u bij het kiezen van een passende wijn van de met zorg samengestelde wijnkaart.

In de sfeervolle Huiskamer kunt u de hele dag door genieten van onze specialiteiten. De Huiskamer is ons grand café, waar u kunt ontspannen bij de open haard, met bijvoorbeeld een kopje koffie en heerlijke huisgemaakte appeltaart.

Geniet nu ook van deze aanbieding: Wellness met Overnachting in Overijssel!