Menu
Wellness

Genieten van Sauna & Beauty in Utrecht?

Zin in een welverdiende relaxdag en er even een dagje lekker warmpjes bij zitten? Dat kan met dit ontspannende Sauna & Beauty arrangement. Lekker centraal gelegen in Nederland, verschillende sauna’s proberen en tijd om even gezellig bij te kletsen.

U bent bewust bezig met uw lichaam en gezondheid. Daarom probeert u geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Sauna Soesterberg is verrassend dichtbij en al 25 jaar een vertrouwd adres op het gebied van sauna en beauty. Na een dagje Sauna Soesterberg kunt u er weer vol gezonde energie tegenaan!

Faciliteiten: diverse baden en sauna’s om heerlijk te relaxen
Sauna Soesterberg beschikt over 4 saunacabines; 2 grote cabines waarvan één stiltecabine, een sfeersauna van 70 graden en een buitensauna. Vanuit de buitensauna heeft u een prachtig uitzicht over de mooie tuin.

De sfeersauna is iets bijzonders in Nederland. In deze stiltecabine zorgen lichteffecten, een speciale geur en muziek voor een beleving die nu nergens anders aantreft. De zintuigprikkels, licht, geluid, temperatuur (70 graden) & geur zijn zo op elkaar afgestemd om een zo ontspannen mogelijke beleving te krijgen.

Daarnaast zijn er 2 stoombaden, een verwarmd buitenzwembad 30