Menu
Wellness

Nieuw! Superaanbieding: Beauty zonder Sauna in Brabant

Een heerlijke verwendag, met vele behandelingen. Maak nu gebruik van de eindejaarsactie en boek het arrangement voor € 90.00 p.p. in plaats van € 109.95, alleen geldig in december!

Ontspannen is hier de normaalste zaak!
Wij bieden u heerlijke arrangementen zonder saunafaciliteiten. Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen. Ervaar de zorgeloze ambiance. Zodra u de deur binnen gaat, koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten.

Beauty Brabant

Beauty kuren zonder Sauna
“Een prima arrangement als je niet zo’n fan bent van een sauna. De behandelingen worden deskundig uitgevoerd en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Verder was er een heerlijk verzorgde lunch waarvoor je alle tijd kreeg. Kortom: wij hebben een heerlijk verwendagje gehad waardoor we heerlijk relaxt aan de rest van ons weekend konden beginnen.”Aldus Rikie van den Gevel.

Ook zin om net als Rikie heerlijk te genieten van een verwendag zonder sauna?

Er wordt gebruik gemaakt van

  • De energie van de kleuren.
  • De krachten van plantenextracten.
  • De aloude inzichten in kleurtherapie en oosterse behandelmethodes.
  • De kennis van de energiecentra ook wel chakra s genoemd.
  • De 3-voudige aroma behandeling “kin-chi-cha” voor ontspanning, beleving en energie.

Geniet nu van deze geweldige Eindejaarsactie in Brabant: Beauty Kuren zonder Sauna.