Menu
Wellness

Nieuw: Wellness Voorjaarsspecial in Zeeland

Geniet van deze heerlijke voorjaarsspecial in Zeeland. Even lekker ontspannen in de sauna, de verschillende whirlpools en in het zwembad om aansluitend te slapen in dit prachtige **** hotel!

Op zoek naar een leuke aanbieding aan zee? Geniet van deze heerlijke voorjaarsspecial in Zeeland. Genieten van een overnachting, gebruik maken van de wellnessfaciliteiten en genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet voor deze scherpe prijs!

De ultieme smaak van Zeeland
U ziet en voelt het meteen wanneer u de brasserie binnenstapt. Het warme oranje, rode en bruine tinten, comfortabele stoelen en keurig gedekte tafels zorgen voor een goede ambiance. De juiste sfeer voor een drankje, hapje, lunch, diner of wat dies meer zei. U bent van harte welkom! U zult met een grote gastvrijheid ontvangen worden.

Een unieke locatie
Een uniek hotel op een unieke locatie in Zeeland. Op het uiterste puntje van Noord-Beveland, ingeklemd tussen de Stormvloedkering, Het Veerse Meer en het schoonste Noordzeestrand van Nederland biedt dit hotel u een oase van rust en comfort.

Met de uitgebreide overnachtingmogelijkheden, Wellness & Beauty en het sfeervolle restaurant kunt u hier écht ontspannen. Lekker shoppen en cultuur snuiven in Middelburg, Domburg en Goes, om daarna in de Welnness te genieten van een massage, een diner en heerlijk luxe overnachting. Een gouden combinatie!

De Wellness
De Wellness & Beauty biedt sauna’s, whirlpools, een zwembad, sunshowers en een natuurbad buiten.

Wilt u ook eens genieten van de Wellness Voorjaarsspecial in Zeeland?