Review TIP: All in One Beautydag in Gouda

Review TIP: All in One Beautydag in Gouda

Even heerlijk ontspannen en tot u zelf komen. Geniet dan van dit All in One arrangement. U geniet van een gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en manicure.

All in One arrangement in Gouda
Bent u toe aan een beetje ontspanning, maar weet u niet wat u moet kiezen. Dan is dit het ideale arrangement. U gaat tijdens deze dag genieten van een heerlijke luxe gelaatsbehandeling een uitgebreide lichaamsmassage en uiteindelijk krijgt u ook nog een luxe manicure. Kiezen is dus niet nodig alle behandelingen zijn inbegrepen in dit arrangement.

Ons arrangement is te boeken voor zowel dames als heren.

Wie zijn wij?
Deze Schoonheidssalon is al 35 jaar gespecialiseerd in huidverbetering en heeft in die tijd jarenlange ervaring opgedaan met verschillende huidtypes. Wij streven bij onze behandelingen naar voldoening en resultaat.

Geniet van de volgende onderdelen tijdens dit ALL in ONE arrangement:

    • Luxe gezichtsbehandeling
    • Lichaamsmassage
    • Luxe manicure

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Buitengewoon goed! Zeer gastvrij, in voor een praatje tijdens het arrangement, maar geven ook de benodigde rust. Ze nemen de tijd voor het arrangement, waarbij deze, bij ons, langer duurde dan waar we voor betaald hadden.. Zeer tevreden!” Kees-Jan van ’t Hof geeft een 9.

“Goede lichaamsmasage en gemoedelijke sfeer.” Hielkje Verkerk geeft een 7.

“Zowel de massage als de gezichtsbehandeling waren helemaal top. 1 kleine kanttekening 😉 tijd ging TE snel voorbij.” Jacqueline Doodeman geeft een 8.

Kom ook genieten in Gouda van deze heerlijke All in one Beautydag!