Menu
Wellness

Review TIP: Early Bird Beautydag in Brabant

Speciaal voor alle vroege vogels het Early Bird verwen arrangement. Lekker genieten van de ochtendrust met een heerlijke gezichtsbehandeling, ontspannen in de sauna, een opgieting bijwonen en gewoon lekker een dagje voor jezelf! Kom ook even tot rust in dit mooie wellness resort in Helmond en geniet van een heerlijk dagje beauty.

Wellness in Brabant
Gevestigd in een splinternieuw multifunctioneel complex, biedt Wellness Helmond een natuurlijk rustpunt in onze dagelijkse hectiek. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling maken Wellness Helmond een fijne plek om te zijn. Laat u inspireren door de vele wellnessfaciliteiten, laat u op professionele wijze verwennen door de beautyspecialistes en laat u verrassen door de koks van het wellnessrestaurant. Compleet ontspannen…

Faciliteiten van ons Wellnessresort
Door het complete concept van Wellness Helmond kunt u een heerlijke dag genieten en ontspannen samen met uw partner, moeder, dochter of lekker met vriendinnen.

Beautydag Brabant

U vindt er o.a. een Panoramarustruimte, infraroodsauna. Ook ontbreekt een stoombad kruidenbad, binnen en buitenzwembad, wirhlpool, voetenbad en een restaurant niet. Verder kunt u gebruik maken van diverse afkoelzones en een heerlijke zonneterras.

Uw beautydag
Speciaal voor alle vroege vogels is er het Early Bird arrangement. Begin uw dag met een heerlijke Face treatment (tussen 11.00 en 13.00 uur *). Na uw behandeling geniet u nog de hele dag van al onze sauna- en wellness faciliteiten.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit uitje heeft een gemiddeld cijfer van een 8,0!
“heerlijk ontspannen in een mooie en vriendelijke wellness.”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een Early Bird Beautydag in Brabant?