Review Tips: voor een Beauty en Wellness dag

Review Tips: voor een Beauty en Wellness dag

Review Tips voor een Beauty en Wellness dag

Geniet van een ontspannende verwendag of kies voor een verwenweekend. Kom helemaal tot rust met een van deze heerlijke arrangementen. Met deze reviews is de keuze ook snel gemaakt.

Geniet van een ontspannen Beauty en wellness dag bij een van de arrangementen!

 1. Relaxarrangement met overnachting aan het strand
  Cijfer: 8

  Een paar heerlijke wellness dagen beleefd in een goed voorzien Hotel. Naast wellness is er ook de mogelijkheid tot squash en bowlen. Zee en strand zijn slechts een steenworp verwijdert van het hotel net als de winkels in het dorp. Bij slecht weer zijn er mogelijkheden binnen de ruimtes van het hotel tot vermaak. Daarnaast is er een uitstekend dinerbuffet en zijn er voldoende “uitbuikmogelijkheden” om gezellig de avond door te komen. Kamers zijn schoon en royaal genoeg en hebben een goede badkamer. De bedden liggen goed. Ook buiten het hoogseizoen zeker een bezoek waard.

 2. Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen
  Cijfer: 9

  Heerlijke dag gehad! Lekker afgesloten met een strandwandeling, genoeg energie opgedaan om de drukke kerstdagen te kunnen doorstaan 🙂 Klantvriendelijk!

 3. Duo arrangement – Wellness & High Tea
  Cijfer: 8

  Heel plezierige uren met mijn dochter gehad tijdens ons duo beauty en wellness arrangement. Kundige behandelingen vol gastvrije aandacht! Zeer tevreden. Op verzoek werd high tea omgezet in lunch in het restaurant die prima was. Al met al; aanrader!

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl