Menu
Wellness

TOP 3 Beauty in Leiden

Toe aan een beautyweekend of een beautydag met je beste vriendinnen? Lekker genieten van een dagje uit, weekendje weg of een workshop kledingadvies. Een dagje beauty is ontzettend belangrijk. Even aan jezelf denken in de drukke periodes en even helemaal tot rust komen. Laat je lekker verwennen en geniet van alle heerlijke faciliteiten. Wie wil dat nou niet?

Leiden
Leiden is een levendige stad met fantastische musea, bijna 2800 monumenten met hofjes, molens tot stadspoorten. Ook varen door de Leidse grachten is een aanrader of gewoon heerlijk wandelen door de stad en gezellig een terrasje pakken of heerlijk shoppen. Voor een dagje of weekendje genieten moet u zeker Leiden eens bezoeken.

Ik heb voor u 3 Toppers samengesteld voor een onvergetelijke dag weg in Leiden. Bekijk nu onze TOP 3 en geniet ook van een dagje uit in Leiden met je beste vriendin.

1. Sleepwell arrangement – 2 daags beautyarrangement in Leiden
Geniet 2 dagen onbeperkt van alle wellness faciliteiten en overnacht in een luxe hotelkamer. Even helemaal tot rust komen samen met uw partner, moeder, dochter of lekker met vriendinnen!

Heerlijk 2 dagen relaxen in Leiden
Een luxe beauty- en wellnessresort gevestigd op de 11e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Genieten van de vele wellness faciliteiten waarbij het “WOW”gevoel versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad. Maak kennis met Wellness Leiden. Combineer uw bezoek met een overnachting in ons hotel. Uw wellnessweekend is compleet! Level Leiden ligt direct naast het Centraal Station. Onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage.

Wellness Leiden

2. Beauty & Relax arrangement bij Wellness Leiden
Een heerlijk dagje genieten met een prachtig uitzicht. Ontspannen in de diverse sauna’s, kruidenbaden, stoomcabines en zwembaden.

Op en top genieten
Een bezoek aan Wellness Leiden betekent: 1400 m2 aan wellness- en beautyfaciliteiten met het meest fabuleuze uitzicht.

U vindt er o.a. een panoramasauna, infraroodsauna. Ook ontbreekt een stoombad kruidenbad, binnenzwembad wirhlpool, voetenbad en een restaurant niet. Buiten biedt het dakterras je de mogelijkheid om even lekker af te koelen in onze speciale afkoelzone.Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van diverse opgietingen.

3. Workshop kledingadvies – stijlvol uitje met vriendinnen
Welke kleding/accessoires staan het mooiste bij jouw lichaamsvormen?

Tijdens deze workshop kledingadvies leer je welke kledingstukken/accessoires het mooiste bij jouw lichaamsvormen staan. Iedereen neemt 2 kledingstukken mee: 1 die je graag draagt en 1 miskoop. Na afloop weet jij beter welke keuzes te maken in de winkels.

Met recreatieve groet,
Recreatief.nl

Linda Brugman