Menu
Wellness

TOP 3: Uitgebreide Beautydag in Brabant

Wilt u even helemaal weg van de dagelijkse sleur en eens echt tot rust komen? Een lekkere gezichtsbehandeling, een ontspannende sauna of een heerlijk thermaal bad helpt u te ontspannen. Lekker genieten van een uitgebreid dagje Beauty in Brabant.

Voor deze special heb ik 3 Toppers op een rijtje gezet uit Noord-Brabant. Bij deze locatie staat privacy voorop en wordt u helemaal in de watten gelegd. Even helemaal tot rust komen in een kleinschalige beautyfarm.

Het Beautycentrum
Wij bieden u heerlijke arrangementen. Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen.

Ervaar de zorgeloze ambiance
Zodra u de deur binnen gaat bij ons, koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Bekijk nu onze TOP 3 voor een heerlijke beautydag in Brabant.

  1. Beauty kuren zonder sauna – TOP-aanbieding
  2. Verwennerij a la Cosme
  3. Ontspanningsarrangement TOP Beautydag in Brabant

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl