Menu
Wellness

TOP 5 Ontdek Sauerland – Kerst & Wellness in Duitsland

De gezelligste tijd van het jaar en nergens is de omgeving en kerstsfeer gezelliger en mooier dan in ‘t Sauerland! Heerlijk genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Wat wilt u nog meer? Gaat u toch liever voor of na de kerst genieten van een heerlijk arrangement? Kies dan voor een heerlijk wellnessweekend. Even helemaal tot rust komen en samen genieten.

Ik heb voor u een Top 5 samengesteld met de leukste kerst- en beautyarrangementen in Sauerland:

1. Vier de kerst in het land der 1000 bergen – Sauerland

De gezelligste tijd van het jaar en nergens is de omgeving en kerstsfeer gezelliger en mooier dan in ‘t Sauerland! Heerlijk verwend worden met luxe en comfort in een prachtige omgeving en ouderwetse gezelligheid. Dit alles vindt u bij familiehotel “Hesborner Kuckuck”.

Hotel Hesborner Kuckuck in Hesborn, onovertrefbaar in het hart van Sauerland.

Al sinds 1986 de plek waar u ongestoord kunt genieten van de rust in een schitterende heuvelachtige omgeving met veel natuurschoon en echte gezelligheid. Een plek waar u zich helemaal thuis voelt en wordt ontvangen met een warme glimlach.

De unieke combinatie van comfort, gastvrijheid, wandelen in de nog gezonde, uitgestrekte bossen, het bezoeken van stuwmeren, pittoreske dorpjes en oude stadjes met hun karakteristieke kastelen, verschillende sportieve activiteiten in en rondom ons hotel. Dit alles biedt iedere gast vele mogelijkheden voor een ideale ontspannen vakantie naar wens. Een ervaring die u zich niet mag laten ontgaan!

2. Wellness days to feel good – 3-daagse Wellness in Duitsland

Een Oosters Hamam-ritueel, full body afschilfering met een zijden handschoen, full body massage en nog veel meer. Met deze fantastische Wellness aanbieding kunt u zelf uw wellness kiezen en tot rust komen zoals u dat wenst!

U zult zich helemaal op uw gemak voelen in de uitgebreide spa-2000m Â