Menu
Wellness

TOP 5: Warme Sauna Aanbiedingen

Even flink transpireren in de sauna, een warm voetenbad en een koude douche en uw huid wordt schoner dan schoon. Speciaal voor de saunaliefhebber; de beste sauna-arrangementen op een rij.

Bent u wel toe aan een heerlijk dagje weg naar de sauna? Even lekker ontspannen en even de stress van alle dagen ontvluchten. Lekker met je beste vriendin, met je partner of gewoon even helemaal alleen naar de sauna. Er is voor ieders wat wils, want in iedere uithoek van Nederland bieden wij u heerlijke sauna arrangementen aan. Wat denkt u van een 2-daags Verwenarrangement aan Zee in Noord-Holland of toch liever genieten bij Thermae 2000 in Valkenburg met een overnachting in dit prachtige beautyhotel. Ook in het midden van het land kunt u terecht voor een heerlijke beauty 2-daagse. Geniet van een heel weekend weg en bezoek de Zwaluwhoeve voor een optimaal relaxweekend. Benieuwd naar onze 5 Toppers? Bekijk dan nu onze TOP 5 voor een heerlijke Warme Sauna aanbieding.

1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
Laat u heerlijk een dag verwennen met deze beautydag met massages en behandelingen en blijf lekker een nachtje weg in het 4-sterren hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Geniet van deze ontspannende en betaalbare aanbieding en ga er lekker even een weekend of juist doordeweeks even tussen uit.

2. 2-daags Beauty 5 spijzen arrangement van Thermae 2000
Het Culinairarrangement van Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul, Zuid-Limburg. Puur ontspannen, weg van de dagelijkse drukte en tot rust komen in een unieke ambiance. Ervaar de kracht van heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen Bron.

Sauna aanbiedingen

3. Wellness Arrangement Zwaluwhoeve en overnachting in kasteel !
Bij dit Wellness arrangement droomt u 2 nachten weg in een kasteel in Hierden, Gelderland. Momenten van ontspanning, kostelijk verwend worden en er even lekker tussen uit. Tijdens dit wellness weekend is een beautydag inbegrepen.

4. Sauna Verwen Arrangement – Heerlijk ontspannen in Drenthe
Geniet in Drenthe van de rust in een prachtige omgeving, laat u lekker verwennen bij Vitalia Beauty & Wellness middels een rugpeeling en pakking en ontspan in één van de sauna’s op het Wellnessplein met uniek dakterras!

5. 2-daags Thalgo reis om de wereld arrangement
In het gastvrije Twente kunt u zich lekker laten verwennen met dit heerlijke Thalgo reis om de wereld arrangement. Ontspannen en u in luxe laten wentelen in de beauty of lekker relaxen in de sauna en het Turks stoombad.

Uiteraard is dit een kleine greep uit ons grote aanbod. Bent u benieuwd naar alle 31 Sauna Arrangementen in Nederland?

Met ontspannende groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl