Menu
Wintersport

Kerstbeleving 2015 in Brabanthallen

Kom ook naar Kerstbeleving, de gezelligste winterfair van Nederland! Totaal nieuwe opzet waar winter en kerstbeleving voorop staan! Het echte gezellige wintergevoel overvalt je als je binnenkomt!

Creativiteit, funshopping, inspiratiepleinen en bloem & groenbeleving! Bourgondische gezelligheid, verhalenvertellers, koren, inspirerende pleinen en uiteraard heel veel workshops! Lekker warm & binnen! We zoeken dan ook kwalitatief gezelschap en gaan het ouderwets gezellig maken! Sfeervolle stands (ca. 180) met duizend-en-één leuke en unieke hebbedingetjes voor elk budget en voor jong en oud.

Proeverijen, kooktheater, inspiratie en styling tafels, doe het lekker zelf, kerst- en woonaccessoires, feestmode, make-up- en stylingadvies. Kom lekker shoppen in een van de vele bijzondere winkeltjes of laat je inspireren op de X-mas pleinen. Leuke cadeaus voor in de schoen of onder de boom! Ook volop Xmas Fun voor de kids, zij kunnen workshoppen en daarna heerlijk zwieren op een echte schaatsbaan!

Wanneer:
5 t/m 8 november 2015

Wedstrijd mooiste bloemen-kerstboom van Nederland
Wat is nu een kerstbeurs zonder kerstbomen? Dit jaar gaat Kerstbeleving over de top door het organiseren van de verkiezing “mooiste bloemen-kerstboom van Nederland”. Er is slechts één maar; de prachtige december dennen mogen alleen met 70% plantaardige decoraties aangekleed worden! De wedstrijd wordt uitgeschreven onder groen opleidingen, bloemisten en andere professionals. Dus mis het niet en bekijk tijdens Kerstbeleving de nieuwste (plant)aardige kerstdeco-trends!

Meer weten over de Kerstbeleving in de Brabanthallen?