Menu
Wintersport

Kom naar de meest gezellige Kerstmarkt van Europa in Valkenburg!

Informatie over Europa’s grootste ondergrondse kerstmarkt

Vanaf 13 november tot 23 december 2015 zal de Kerstmarkt Gemeentegrot voor de 30ste keer haar deuren openen.
Veel bezoekers zullen hun weg dan weer weten te vinden naar de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse Kerstmarkt van Europa.

U vindt de ingang van de Gemeentegrot, met haar tientallen km lange gangenstelsel, aan de voet van de wereldwijd bekende Cauberg.
De situering in de eeuwenoude gangen van de grot en de sfeervolle aankleding zorgen voor een aansprekende entourage. De prachtige settings en decors gaan harmonisch over in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. Ook aan hapjes en drankjes is gedacht; bij enkele stands, in het horecagedeelte en buiten op het plein kunt u hiervan genieten.

CNN Top 10 ‘Kerstbestemmingen’
Een algemene erkenning kreeg de Kerstmarkt in de voorgaande jaren, met in 2014 meer dan 180.000 bezoekers. Een prachtig, sfeervol ingerichte markt die haar weerga niet kent. Ook dit jaar zal aan de presentatievorm weer veel aandacht worden geschonken.
De organisatie wil de bezoekers van de Kerstmarkt hiermee een voorproefje geven op de gezelligste tijd van het jaar, Kerst.
Daarnaast is Kerststad Valkenburg in 2013 en 2014 benoemd als één van de steden in de Top 10 van Mooiste Kerstbestemmingen ter wereld!
U komt toch zeker ook een kijkje nemen?

Toegankelijkheid
De Kerstmarkt Gemeentegrot is ook toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel of rollator. De gangpaden voor het publiek zijn minimaal 2,5 meter breed en de paden zijn vlak. Hierdoor kunnen ook mindervaliden volop meegenieten van alles wat de Kerstmarkt biedt!

Let op; honden zijn niet toegestaan! Ook niet in een tas, buggy of soortgelijk voorwerp.

Wilt u meer weten over Valkenburgse Kerstmarkt 2015?