Menu
Bedrijfsevents

3 TIPS voor een spannend avondje uit met collega’s

Op zoek naar een gezellig en spannend avondje uit met uw collega’s? Bekijk onze Top 3:

Avondje uit in Amsterdam – speel het Moordspel Diner
Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan….Moord!
Het dode lichaam van een man! Een moord zo lijkt het! SCHRIK! Recherche over de vloer! Weg gezelligheid! Uw gezelschap is de enige getuige én de enige verdachte!! Wie is de moordenaar? Met het spannende themafeest “Moordspel Diner” neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Met behulp van prachtige professionele kostuums en schitterende verhalen en plots kunt u zich volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad.

Amsterdam Dungeon – Diner – Macaber Mokum
Wij nemen u mee naar een attractie die het daglicht moeilijk verdraagt. Verborgen onder het plaveisel van het Rokin, bevindt zich een vreselijk huiveringwekkende wereld, bevolkt door beruchte lieden uit 500 jaar vaderlandse geschiedenis. Voor een spannende middag en avondje Amsterdam is dit programma een absolute aanrader. Laat u niet bang maken door uw teamgenoten; u wordt dit vanzelf wel! Leer de duistere kanten van de stad kennen en probeer de andere teams te slim af te zijn door als eerste de oplossing van het mysterie te vinden.

Moorddiner op de Veluwe – Spannend bedrijfsuitje
Het moordverhaal dat centraal zal staan tijdens het spel is een verhaal welke te maken heeft met onze regio. Vooraf wordt digitaal een uitnodiging naar de organisator verstuurd, bedoeld voor de deelnemers. Iedere deelnemer speelt een personage en is daarmee een verdachte, maar ook diegene die meehelpt de moord op te lossen. Deelnemers kunnen zich verkleden, hoeft niet. Niemand hoeft over acteertalent te beschikken. Het verhaal wordt tussen de gangen gespeeld, zodat er optimaal van de maaltijd én het spel genoten kan worden. Aan het eind spreken alle deelnemers een vermoeden uit, waaruit zal blijken wie het bij het rechte eind heeft.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ons ruime aanbod spannende bedrijfsuitjes?

Met hartelijke groet,
Zakelijk.nl