Menu
Bedrijfsevents

Live bijwonen – Pauw & Witteman en De Wereld Draait Door

Altijd al eens een live tv-uitzending bij willen wonen? Wij bieden u deze unieke kans! Een compleet avondje uit met 2 live-uitzendingen: “De Wereld Draait Door” en “Pauw & Witteman”!

Ontvangst / 17:30 – 18:00 uur
In het Mediacafé Westergasfabriek in Amsterdam wordt u ontvangen met een drankje en een kleine versnapering.

Live: De Wereld Draait Door / 18:00 – 20:00 uur
De avond begint met het bijwonen van de live-uitzending van het populaire VARA-programma ‘De Wereld Draait Door’, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, live op Nederland 1 van 19:00 tot 19:50 uur. Vooraf vertelt uw gids allerlei weetjes over wat er gebeurt in de studio en hoe dit programma gemaakt wordt. Wellicht lukt het hem ook om u kennis te laten maken met een paar van de bekende gasten in de studio!

Diner & Interactieve Quiz 20:00 – 22:00 uur
Tussen de programma’s door wordt er gedineerd in het Mediacafé Westergasfabriek. U kunt kiezen uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten (vlees/vis/vega) en 2 desserts (of koffie/thee). Drankjes zijn inbegrepen.

Na het diner speelt uw gids met de hele groep een interactieve quiz over televisie, met veel ingebouwd plezier!

Live: Pauw & Witteman / 22:00 – 24:00 uur
Tenslotte woont u de live-uitzending bij van het VARA-programma Pauw, gepresenteerd door Jeroen Pauw, live uitgezonden op Nederland 1 van ca. 23:00 tot 24:00 uur. Talkshow met interessante, actuele gasten. Uw gids zorgt ook hier weer voor de nodige begeleiding en leuke weetjes.

Lees hier meer over dit arrangement.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl