Menu
Bedrijfsevents

Met relaties een avondje show en entertainment beleven?

Een nieuwe en unieke dinnershow waar u een onvergetelijke avond uit mee zult beleven! Een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk, waarbij u mag verwachten dat u deze muzikale achtbaan niet snel zult vergeten! Kom het samen ervaren met collega’s of relaties!

Uniek avondje uit; Entertainment, dansen, dineren en genieten
Deze Dinnershow is speciaal ontworpen en daarbij voorzien van de laatste technische audiovisuele ontwikkelingen op het gebied van entertainment. Het entertainmentgehalte zorgt voor een onvergetelijke avond, waarbij de tijd voorbij vliegt en het u aan niets zal ontbreken.

Van ballad – Time tot aan Disco -Time met de hits van toen en nu. Mocht u van dansen houden, maakt u zich dan geen zorgen. Tijdens de Dinnershow is er genoeg gelegenheid om mee te swingen op onze dansvloer! Daarnaast kunt u natuurlijk genieten van ons buffet en heerlijk bijkletsen met uw gezelschap tijdens het diner. Onze enthousiaste medewerkers zullen ervoor zorgen dat het onbeperkte aanbod uit de Hollandse bar, bij u aan tafel terecht komt. Mochten wij u verleiden tot een onvergetelijke muzikale reis, dan begroeten wij u graag!

Bij deze dinnershow in Aalsmeer is inbegrepen:

  • Gratis parkeren
  • Een heerlijk glas cava bij binnenkomst
  • Overheerlijk 3 gangen diner
  • Voorgerecht (aan tafel uitgeserveerd)
  • Hoofdgerecht (in buffetvorm)*
  • Dessert (aan tafel uitgeserveerd)
  • Onbeperkt drank Hollandse bar

Review: “Het feestje dat ik georganiseerd had als bedankfeestje voor mijn collega’s is nog leuker uitgevallen dan ik had kunnen bedenken. Iedereen heeft het geweldig naar zijn zin gehad en er zijn zelfs mensen die het ook nog met anderen willen meemaken. Dus iedereen hartelijk bedankt voor deze fantastische belevenis.” Aldus S. El Amir

Klik hier en bekijk de showtijden, alle mogelijkheden, foto’s, video’s en meer reviews! Of bekijk hier alle andere mogelijkheden voor uw bedrijfsdiner.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl