Menu
Bedrijfsevents

Nieuw thema Boom Chicago show in Amsterdam!

De gloednieuwe show met een compleet nieuwe cast. Vers overgevlogen uit Amerika geven zij een nieuwe kijk op het leven in de stad. Voor een fantastisch avondje uit in Amsterdam komt u deze nieuw show zien!

Bij dit Mazzo 2-gangen Arrangement is inbegrepen:

  • Toegang voor de show
  • 2-gangen diner bij Italiaans restaurant Mazzo of Arabisch restaurant Nomads
  • 4 munten voor drankjes als bier, wijn of fris voor tijdens de show
  • Drank tijdens diner is voor eigen rekening

Nieuwe show – Neuwe Scenes, Liedjes en Vlijmscherpe improvisaties
New Kids on The Gracht zit boordevol nieuwe scenes, liedjes en vlijmscherpe improvisaties op basis van suggesties vanuit het publiek.

De show geeft een hilarische draai aan de trends van vandaag de dag: emojis, stress management en onze “sharing economy”. Natuurlijk is er zoals altijd aandacht voor de internationale politiek, er is geen show van Boom Chicago die niet up to date is. En tenslotte: hoe ga je om met veranderingen en uiteraard wordt ook de liefde niet vermeden.

De show bevat de lachsalvo’s en het snelle reactievermogen dat het publiek inmiddels verwacht van onze populaire comedians. Gegarandeerd een heerlijk en compleet avondje uit!

“Het was geweldig !!!! We wisten van te voren niet wat we zouden kunnen verwachten, maar het is zeker een volgend bezoek waard !!!!!” Aldus L. Klok

Klik hier voor meer informatie over dit Nieuw thema Boom Chicago show in Amsterdam!

Liever een andere show? Klik dan hier voor meer aanbod Dinnershows in de steden Amsterdam en Rotterdam en in de provincies Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland. Hier vindt u namelijk 23+ dinnershow arrangementen.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl