Review Tip: Dinnershow inclusief overnachting in Egmond aan Zee

Review Tip: Dinnershow inclusief overnachting in Egmond aan Zee

Wilt u ook genieten van een geweldige dinnershow en aansluitend blijven overnachten in Egmond aan Zee? Kom naar een van onze Dinnershows en geniet van een heerlijk avondje uit en geniet extra lang want u blijft gewoon lekker slapen in het 4-sterren hotel aan de kust.

De inhoud van de Dinnershows
Tribute to Cliff Richard op 16 februari 2019

De wereldhits van Cliff Richard & The Shadows uit de jaren ’50 en ’60 worden door Jimmy Jemain & The Undercover Shadows vertaald naar een swingende show. Met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding waan je je als bezoeker ruim 50 jaar terug in de tijd. Jimmy Jemain staat bekend als dé look-a-like én sound-a-like van Cliff Richard. Deze dinnershow is een groots eerbetoon aan een legendarische zanger en zijn indrukwekkende band.

Tribute to Queen – We will rock you! op 19 oktober 2019

Joseph Clark kruipt in de huid van Freddie Mercury en zal met zijn unieke en identieke stemgeluid alle grote hits van deze nog altijd enorm populaire band ten gehore brengen. Een uniek optreden dat de echte liefhebber meegemaakt moet hebben. In 2017 heeft hij in het hotel voor een uitverkochte zaal een fantastisch concert gegeven.

Tribute to the Cats op 13 december 2019

Op vrijdag 13 december 2019 vindt in de evenementenzaal de traditoneel zeer gezellige dinnershow plaats: Tribute to the Cats Band.

Het hotel en de kamers
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Review: ”We hebben erg genoten en het was goed verzorgd. De dame die ons verzag van de drankjes was erg vriendelijk en zorgde ervoor dat we niets te kort kwamen. Het eten smaakte goed en de overnachting was perfect.”