Menu
Bedrijfsevents

Review Tip: Ontsnappen en ontspannen in de Weerribben Wieden

Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten met het aangaan van de uitdaging om binnen 60 minuten te ontsnappen aan De Slager van Oldemarkt. Een uitdagend dagje Giethoorn in de Weerribben-Wieden.

Sfeervolle locatie aan het water
De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin, speelzolder. De brasserie beidt u een uitgebreide lunch en a la carte kaart aan en is bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

De locatie beschikt over diverse activiteiten als Croquet, Knots hockey, Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, Giethoorn-Game (een tocht vol opdrachten en breinbrekers door Giethoorn). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Indien u een arrangement heeft geboekt mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

Programmavoorbeeld
10:00 uur Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak.
11:00 uur Een rondvaart of fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving
13:00 uur All you can eat pancakes of koffietafel met kroket.
Aansluitend vrije tijd om het dorp te bezoeken of één van de activiteiten te ondernemen.
15:30 uur Op eigen gelegenheid naar Paasloo via een mooie route. Alvorens te vertrekken ontvangt u een eerste clue voor De Slager van Oldemarkt
16.00 uur Ontvangst in Paasloo met een warme consumptie en ontvangt u de volgende clue. De Slager van oldemarkt is begonnen
17:45 uur De dag wordt afgesloten met een barbecue 1, diner 1 of buffet 1 (bij 15 personen of meer).
19:30 uur Geschat einde.

Ga er op uit met uw team en probeer te ontsnappen tijdens het Escape Giethoorn uitje.