Menu
Bedrijfsevents

Stadsuitje – Mollenspel in Leiden

Zelfs uw beste vriend of collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren.

Lukt het u om de mol te ontmaskeren?
Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te staan en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.

Het lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie.

Bij dit ‘Stadsuitje – Mollenspel in Leiden’ is inbegrepen:

  • Instructie en begeleiding
  • Gebruik materialen
  • Consumpties: 2 drankjes p.p.
  • Prijsje winnende team en beste mol
  • Duur programma is 3 uur

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte van dit Stadsuitje – Mollenspel in Leiden. Klik dan hier. Liever een staduitje in een andere stad? Bekijk hier dan mogelijkheden!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl