Menu
Bedrijfsevents

Tip van de week: Dagje zeilen op het Ijsselmeer, Markermeer en Gouwzee

Stap aan boord van de prachtige en comfortabele zeilklippers waarmee zeiltochten voor gezelschappen van 15 tot 100 personen worden verzorgd. Voor zowel bedrijfsuitjes, teambuilding, relatiedagen of andere zakelijke of wellicht privé evenementen kunt u een fantastisch agje zeilen op het Ijsselmeer, Markermeer en Gouwzee!

Programma van dit Dagje zeilen op het Ijsselmeer, Markermeer en Gouwzee is van 10:00 to 17:00 uur
Als je ’s ochtends aan boord komt staat de koffie met bakkersspecialiteit ‘Purmer Turf’ al klaar. Na een woord van welkom zal de bemanning een en ander vertellen over het schip en wat we die dag gaan doen. Hierna gaan de trossen los en verlaten we de haven richting Gouwzee, waar de zeilen gehesen worden. De liefhebbers mogen de bemanning hierbij helpen en ook met de verschillende manoeuvres die bij het zeilen komen kijken.

Rond het middaguur serveren we de lunch die bestaat uit huisgemaakte soep, een assortiment royaal belegde broodjes en handfruit. Lunchen kan tijdens het zeilen, maar kan ook gecombineerd worden met een tussenstop in een haven, zodat men na het eten even de benen kan strekken; op eigen gelegenheid of met een vooraf georganiseerde activiteit zoals een stadswandeling, foto in klederdracht of een bezoek aan een palingrokerij of kaasmaker.

Zeilklipper

De bar is de hele dag geopend en biedt bier van de tap, diverse wijnen, jenever, bitters, frisdrank en sap. Halverwege de middag komt de borrelplank met lekkere hapjes op tafel. Aan het einde van de middag leggen we weer aan in de haven van Monnickendam, of we gaan voor anker voor een optionele uitgebreide BBQ.

Klik hier voor het gehele arrangement en boek vandaag nog dit bedrijfsuitje. Of wat dacht u ervan om na een lange werkdag heerlijk een avondje te gaan zeilen? Bekijk hier het aanbod voor een avondje zeilen.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl