Menu
Bedrijfsevents

Top 3 Bedrijfsuitjes op de Veluwe

Op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje op de Veluwe? Bekijk dan hieronder onze Top 3!

Oostenrijks Arrangement – Leuk themafeest voor uw bedrijf
Een themafeest waarbij uw personeel zich in Oostenrijkse sferen waant. Bij dit bedrijfsuitje legt u een spectaculair parcours af, geniet u van een uitgebreid Oostenrijks en een leuke après ski party, met de gemaakte film van uw activiteiten!

Leuke middag of avond met uw collega’s – Uitje met Oostenrijkse flair
We ontvangen u en uw personeel met koffie en apfelstrudel met slagroom in ons sportcafé. Daarna gaat u het skiparcours betreden. Onderdelen zoals treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor reuze veel plezier (ongeacht leeftijd en conditie)! Onderweg is natuurlijk een “Gluhweinpauze” ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Houd er rekening mee dat hier filmopnames van worden gemaakt!

Versla je collega’s tijdens het Curlen, Klimmen en Handboogschieten in Gelderland
Voor ieder wat wils! Versla uw collega’s tijdens een toernooi Handboogschieten en Curlen op de Veluwe. Bedwing de groene route tijdens het klimmen op onze professionele klimwand.

Speel in teams de indoor spellen
U wordt met koffie en apfelstrudel in ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom ontvangen.

Door middel van petjes wordt het gezelschap in groepen ingedeeld. Dit indoor spelprogramma, bestaande uit de boeiende onderdelen curling, handboogschieten en klimmen, zal u op aangename en spectaculaire manier vermaken. Na een korte instructie door onze professionele, maar vooral gezellige begeleiding, kunnen alle onderdelen, ongeacht leeftijd en conditie, worden verricht.

Een professionele klimwand (ook geschikt voor ongeoefenden) zal u in hogere sferen brengen. U wordt begeleid door een kliminstructeur die u in korte tijd de belangrijkste technieken zal bijbrengen. Binnen de te klimmen route kunt u kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden.Ook kunt u een klimdiploma verdienen als u de moeilijkste klimroute met succes aflegt.

Teambuilding op de Veluwe – groepsuitje met GPS en GSM
Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Samenwerking staat hierbij voorop; alle opdrachten zullen in teamverband uitgevoerd dienen te worden. Ideaal groepsuitje voor teambuiling.

Met de GPS, camcorder en GSM op pad – Zoek het maar uit!
U wordt ontvangen met koffie en bosbessengebak met slagroom in ons sportcafé. Daarna is het tijd voor het ‘actieve’ gedeelte: voorzien van de G.P.S, een videocamera, fotomap en de G.S.M, gaat u al fietsend, steppend en lopend een avontuurlijke tocht tegemoet.

Tijdens de tocht ontvangt u, na het vervullen van de eerder doorgegeven opdracht, via de GSM steeds een nieuwe. Door middel van foto’s wordt u met de wandeltocht door een stukje Veluwe geleid alwaar u video opdrachten krijgt. Het fietsen en steppen doet u met een G.P.S. U krijgt elke keer een nieuwe code van ons en zoek het maar uit. Gegarandeerd lachen!

Na deze 3 onderdelen kunt u nog meer punten verdienen met handboogschieten. Alle opdrachten moeten in teamverband worden uitgevoerd. Vervolgens serveren wij u een overheerlijk uitgebreid Boswachters buffet. Aansluitend krijgt u een ijsbuffet met warme kersen.

Combineer een van deze 3 uitjes met een overnachting of vergadering!
Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingdag. Vraag naar de mogelijkheden!

Klik hier en bekijk nog meer Bedrijfsuitjes op de Veluwe

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl