Menu
Bedrijfsevents

Top 5 feesten in Scheveningen in juli 2015

Wilt u met uw collega’s deze zomer nog even lekker genieten van het strand? Zon, zee, strand, gezellige activiteiten en lekker eten? Het strand van Scheveningen biedt het allemaal!

Loop voordat jullie beginnen aan jullie leuke personeelsuitje eerst eens een rondje over de pier van Scheveningen, geniet van alles frisse lucht en alle levendigheid om jullie heen.

Actief en ontspanning
Kies voor jullie groepsuitje voor een Actie en Ontspanningsbedrijfsuitje. Met een luxe lunchbuffet met diverse broodjes, onbeperkt koffie en thee, beachgames met begeleiding zoals volleybal, voetbal of een meerkamp.

“Goed weer, lekker windje en daardoor heerlijk kunnen vliegeren. De BBQ was ook erg lekker.” Aldus E. van Rooij

Liever een hele dag op het strand?
Dan is de Total Beach Day misschien iets voor jullie. Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, een middagprogramma vol met activiteiten, vervolgens een lekkere borrel met warme hapjes. En als afsluiter natuurlijk een uitgebreide BBQ.

Houden jullie meer van Luxe?
Kies dan voor de luxe en complete bedrijfsborrel op het strand. Een avond die staat in zuidelijke sferen, een strandpaviljoen beschikbaar voor jullie, een glaasje bubbels bij ontvangst en een drankarrangement van 3 uur.

Kortom, Scheveningen in de Place to Be!

Klik hier en Ontdek Scheveningen

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

De best feesten in Scheveningen in juli.

  1. Groepsarrangement in Scheveningen – actie en ontspanning
  2. Total Beach Day – Strand Event in Scheveningen
  3. Luxe en complete bedrijfsborrel op het strand van Scheveningen

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Zakelijk.nl