Volledig verzorgde winterse groepsreis naar Zell am See!

Volledig verzorgde winterse groepsreis naar Zell am See!

Everloo Events is specialist in de organisatie van groepsreizen in binnen en buitenland. Met de Skireis naar Zell am See haalt u het maximale skiplezier uit het aantal reisdagen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast gaat er reisbegeleiding mee, zodat u ook tijdens de reis geen omkijken heeft naar de organisatie. Uiteraard is het programma volledig aan te passen aan uw wensen.

Zell am See
Het dorp Zell am See is een sfeervol Tirolerdorp, met een schitterende ligging aan een groot meer, waar vele cafés, winkels en leuke aprés-ski mogelijkheden te vinden zijn. De winkel- en uitgaansmogelijkheden in Zell am See zijn in overvloed. Toppers zijn discotheken Visage in het centrum en de Sunrise discotheek. Ook kunt u uitstekend rodelen op een speciaal aangelegde rodelbaan, ‘de Kohlschnait’ in het plaatsje Bruck. De Kohlschnait staat hier bekend in de omgeving als één van de langste Rodelbahnen van Oostenrijk (a 3 km).

Skigebied
Het skigebied van Zell am See heet ‘Europa Sportregion” en samen met de bekende wintersportplaats Kaprun kunt u hier genieten van 130 kilometer pistes. Of u nu beginner bent of vergevorderde skiër, iedereen kan vinden wat hij of zij zoekt. Door de aanwezigheid van een gletsjer biedt het skigebied zelf 100% sneeuwzekerheid. Het extra voordeel van deze gletsjer is bovendien dat deze zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden.

Het programma
Dag 1
Eind van de middag/ begin van de avond vertrek per luxe touringcar naar Oostenrijk.

Dag 2
Ochtends aankomst hotel Zell am See
Ontbijtbuffet in het hotel
Skien of snowboarden
Dinerbuffet in het hotel

Dag 3
Ontbijtbuffet in het hotel
Skien of snowboarden
Dinerbuffet in het hotel
Gezellige avond in de Berghut met aansluitend Rodelen

Dag 4
Ontbijtbuffet in het hotel
Skien of snowboarden
Vervroegd dinerbuffet in het hotel
Vertrek terug naar Nederland

Dag 5
Ochtends vroeg aankomst in Nederland
Einde reis

Heeft u ook zin in een winterse reis naar Zell am Zee? Klik dan hier en bekijk deze Volledig verzorgde winterse groepsreis naar Zell am See! Of bekijk hier 12 andere bedrijfsuitjes in de Sneeuw!

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl