Menu
Bedrijfsfeest

All-in Swingend bedrijfsuitje in Gelderland vanaf €62,50 p.p.

Een dance classics avond, waar sfeer en oude herinneringen samen komen. Met muziek van Tina turner, Pointer sisters, John Travolta & Olivia Newton John. Een all-in swingend bedrijfsuitje in Gelderland!

Bij binnenkomst hoor je oude tijden herleven met bekende melodieën. De meest gedronken cocktail van die tijd ‘De Knipperbol’ staat bij binnenkomst al voor u klaar. Na deze heerlijke cocktail wordt de vers gezette koffie geserveerd met wat lekkers en daarna kunt u dan de hele avond drinken wat u maar wilt.

Dit All-in Swingend bedrijfsuitje in Gelderland is inclusief

  • Ontvangst met een cocktail en koffie
  • Entertainment gedurende de hele avond
  • Onbeperkt eten en drinken
  • Aankleding zaal

Kleine groepen
Groepen vanaf 4 pers zijn te boeken op onze inschrijf all inclusieve thema avonden de prijs van deze avonden zijn € 62,50 all-inclusive (deze avonden zijn wel met meerdere groepen en op vaste data’s). Informeer naar de data en verschillende thema’s die we aanbieden.

Mogelijkheden
Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Een prachtig gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de hoefe over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

All inclusive Dance classics Bedrijfsavond – Swingend bedrijfsuitje in Gelderland

Of kijk eens hier voor het gehele aanbod van Bedrijfsfeesten in Gelderland met de keuze uit familie bedrijfsfeesten, actieve feesten, gezellige feestavonden, meerdaagse events of een samenzijn in de natuur.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feest.nl