Menu
Bedrijfsfeest / Giethoorn

Redactie Tip: Bedrijfsfeest – Hollandse avond in Giethoorn

Een gezellige nostalgische avond met ouderwetse Hollandse Gezelligheid. Een geweldige avond uit voor u en uw familie of relaties.

Hollandser kan uw themafeest niet!
U wordt ontvangen met een kop tomaten- of mosterdsoep op onze rondvaartboot. Aansluitend maakt u een rondvaart door de historische dorpskern, over het meer ’t Bovenwijde en via het zuidpuntje van Giethoorn.. Dit alles onder begeleiding van een deskundige schipper/gids die u dit prachtige en unieke stukje Nederland laat zien. Aan boord zijn diverse drankjes en een aantal typisch Hollandse hapjes. Terug bij ons restaurant waar diverse kraampjes staan opgesteld met diverse typische Hollandse lekkernijen. De Hollandse avond is een kopie van de populaire tv-show ‘Ik hou van Holland‘. Onder professionele begeleiding wordt de groep in tweeën gedeeld en dan gaat het spel beginnen. De bekende onderdelen als liedjes raden, bekende Nederlanders raden, spellen, enz. komen allemaal aan bod. In de pauzes heeft u de mogelijkheid om de Nederlandse markt te bezoeken voor een hapje. Tijdens de gehele avond (ook rondvaart) zijn de drankjes van de Hollandse bar inbegrepen. U sluit de avond af met een heerlijk bakkie leut (koffie) naar keuze.

Het programma:
17.15 uur Ontvangst op de rondvaartboot 17.45 uur Rondvaart van 2 uur 19.45 uur Hollandse markt 20.15 uur Aanvang Ik Hou van Holland afgewisseld met pauzes waarin u de Hollandse markt kunt bezoeken. 23.45 uur Nederlandse koffievarianten 24.00 uur Geschat einde In de wintermaanden vervalt de rondvaart en zijn alle andere tijden in overleg aanpasbaar. Tevens is de rondvaart te vervangen door een winterwandeling.

Organiseer uw eigen bedrijfsfeest met deze Hollandse Avond in Giethoorn.