Review Tip: Avondje uit met Tribute to the Cats – Inclusief Overnachting

Review Tip: Avondje uit met Tribute to the Cats – Inclusief Overnachting

Zin in een avondje uit met z’n tweetjes, familie of vrienden? Op zaterdag 14 december 2019 kunt u een spectaculaire dinnershow beleven met de Tribute to the Cats band. Deze keer een show in kerstsfeer.

Na deze muzikale avond kunt u natuurlijk heerlijk overnachten in ons 4-sterren hotel, om de volgende dag nog even lekker uit te waaien aan het strand van Egmond aan Zee.

Een avondje uit tijdens uw weekendje weg in Egmond
Naast uitgebreide koude en warme buffetten kunt u genieten van een fantastisch live optreden van de Tribute to the Cats band.

Aansluitend kunt u genieten van een overnachting in een 1 of 2-persoonskamer en de volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

Lekker weg in Noord Holland
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op slechts 100 meter van het strand. Hier is het puur genieten van het strand, de zee, de diverse recreatiefaciliteiten en natuurlijk de comfortabele hotelkamers. De hotelkamers zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. De ruime badkamer biedt een toilet, wastafel, douche én ligbad.

Beleef een fantastische avond en blijf heerlijk overnachten in dit prachtige 4-sterren hotel aan zee.