Menu
Congres

Unieke evenementenlocatie Classic Park geopend

Deze maand beleefde evenementenlocatie Classic Park haar officiële opening. Het unieke belevingscentrum, gelegen aan de A2 tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven, biedt plaats aan meetings en events van 50 tot 5000 personen, zowel indoor als outdoor.

Classic Park is een uniek belevingscentrum met een bijzondere expositie van meer dan 120 klassieke en exclusieve auto’s. De locatie beschikt over meer dan 6.000 m2 bebouwde oppervlakte, bestaande uit onder andere een trendy museum, veelzijdige congres- en eventruimtes, lounge & restaurant en meerdere sub ruimtes, gelegen in een natuurrijke omgeving in het hart van Het Groene Woud.

De locatie biedt ruimte aan events met zeer uiteenlopende doeleinden; van congressen tot productintroducties en van personeels- en relatie-events tot luxe gala diners. Het park, de terrassen en de natuurrijke omgeving bieden daarbij legio mogelijkheden om indoor en outdoor optimaal te combineren. Classic Park is 7 dagen per week geopend.

Contactgegevens:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
info@classicparkevents.nl

In geval van event gerelateerde zaken graag refereren naar:
www.classicparkevents.nl

Twitter: Classic Park Events @ events_cp
Facebook: www.facebook.com/classicparkevents
Linked In: Classic Park Events

Het bericht Unieke evenementenlocatie Classic Park geopend verscheen eerst op Congres en congreslocatie nieuws | Op zoek naar een congresbureau?.