Vergader Review: 8-uurs vergaderen met fantastisch uitzicht over Amsterdam

Vergader Review: 8-uurs vergaderen met fantastisch uitzicht over Amsterdam

Op zoek naar een vergaderlocatie waar Amsterdam letterlijk aan uw voeten ligt? Vanuit onze vergaderruimtes heeft u uitzicht over het Rijksmuseum, de Zuidas en het Beatrixpark.

Vergaderen kan in een van onze auditoria, onze ruime Ballroom of in onze vergaderruimtes. De vergaderruimtes en lounges, met een maximale capaciteit van 50 personen, zijn beschikbaar voor een halve dag, een hele dag of voor meerdaagse vergaderingen.

Vergaderpakketten
Van Basic tot Deluxe: we helpen u graag bij de keuze voor de meest geschikte aanvulling op uw vergadering. Het is daarnaast ook mogelijk om een ontbijt of borrel te organiseren voor een informele start of afsluiting van de dag.

Wilt u een lunch of diner organiseren buiten de vergaderruimte? We regelen dit graag voor u in een van onze restaurants. Al onze restaurants gebruiken lokale ingrediënten, zoals verse kruiden en groenten uit eigen kas, duurzame vis van Jan van As en kalfsvlees van Waterlant’s Weelde.

Bereikbaar in Amsterdam
RAI Amsterdam ligt nabij het levendige stadscentrum van Amsterdam, aan de Ring A10 en op 5 minuten loopafstand van NS station Amsterdam RAI. U bereikt ons makkelijk per auto, tram, trein of metro.

Review: ”Verzorging en locatie waren prima. Ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.”

Ga zelf vergaderen op deze locatie met dit 8 uurs vergader arrangement met uitzicht over Amsterdam.