Menu
Incentive

3 Daagse incentive naar Dublin

Ierland is bekend om haar bijdrage aan de kunsten, met name muziek en literatuur. Als hoofdstad biedt Dublin uiteraard een grote diversiteit aan winkels, restaurants, hotels en culturele bezienswaardigheden, van middeleeuwse ruïnes tot Georgiaanse architectuur.

Over Dublin
Dublin is de thuisbasis geweest voor vele beroemde literaire genieën zoals James Joyce, George Bernard Shaw, W.B. Yeats en de meest recente Nobelprijs winnaar voor de poëzie Seamus Heaney.Als hoofdstad biedt Dublin uiteraard een grote diversiteit aan winkels, restaurants, hotels en culturele bezienswaardigheden, van middeleeuwse ruïnes tot Georgiaanse architectuur. Toch heeft de stad de bekende Ierse vriendelijkheid en ook het gevoel van kleinschaligheid weten te behouden. Bekende stadsdelen zijn Temple Bar, met de beste pubs, nachtclubs en restaurants van de stad en Grafton Street en Henry Street met het grootste winkelaanbod.

Programmavoorbeeld
Dag 1
Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis naar Dublin. U wordt opgewacht door onze lokale Nederlands sprekende vertegenwoordiging die u onder begeleiding van een Ierse doedelzakspeler naar de bus zal verwijzen. Vanaf de luchthaven wordt u naar de Docklands gebracht. Hier volgt eerst een uitleg over het hier afgemeerde Jeaine Johnston Tall Ship en over dit stadsdeel van Dublin dat ooit onder water was gelegen. Vervolgens stapt u op een Segway voor ca. 2 uur. Na deze tocht wordt u naar de ‘Nancy Hands Pub’ gebracht voor de lunch.

Optie 1: Bezoek aan het Guinness Storehouse inclusief rondleiding.
Optie 2: In een plaatselijke pub gaat u met elkaar de ‘strijd aan’ op het gebied van diverse Ierse pub vaardigheden.

Aan het eind van de middag wordt u naar The Morgan Hotel gebracht waar u incheckt voor de komende 2 nachten. In de avond wordt u opgehaald voor een ‘Musical Pub Crawl’, waarna het diner zal volgen.

Dag 2
Na het ontbijt in het hotel rijdt u met XF Jaguars en Landrover Discovery’s naar Avon Ri in County Wicklow, ten zuiden van Dublin. Dit gebied staat ook wel bekend als de ‘Tuin van Ierland’. Bij Avon Ri staan een tweetal activiteiten op het programma: Zip-lining en een Sheep Challenge.

Vervolgens geniet u even van een pauze met koffie of thee en scones, om daarna op de fiets te stappen voor een rit van ongeveer een half uurtje. De fiets ruilt u dan weer in voor de auto’s waarmee u gekomen bent en hiermee rijdt u verder naar het meer van Dun Laoghaire waar u gaat lunchen bij de National Yacht Club. Na de lunch neemt u deel aan een kleine zeilwedstrijd.

Nadat u weer voet aan wal heeft gezet wordt u per bus teruggebracht naar uw hotel. Hiertoe vertrekt u naar het Angler’s Restaurant, een pub met een moderne atmosfeer en live muziek. Na de korte demonstratie van Ierse dansers gaat u aan tafel.

Dag 3
U wordt naar Carton House gebracht, een landhuishotel iets buiten de stad, voor Off Road Driving per 4WD. Of u gaat naar de Mondello Race Track waar 2 mogelijkheden zijn om een ervaring op te doen op deze racebaan: de Motor Racing Start-Line Course of de Porsche Supercar Driving Experience. Het programma is inclusief lunch.

Heeft u interesse in deze bedrijfsincentive? Klik dan hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Of klik hier voor meer bedrijfsincentives in binnen- en buitenland.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl