Menu
Incentive

Tip 4-daagse Incentive naar Istanbul

In Istanbul vindt men de overblijfselen van verschillende oude beschavingen en hun cultuur in harmonie met de Turkse cultuur. Deze kleurrijke stad is vol contrasten tussen oudheid en moderne tijd. Tijdens deze 4-daagse incentive maakt u een reis langs al het moois dat Istanbul te bieden heeft.

Ontdek Istanbul tijdens deze 4-daagse incentivereis. Ontdek de mooiste plekjes van Istanbul en bezoek de Spice Market, maak een cruise over de Bosporus, kom pijptabak roken en geniet van een rondleiding in Topkapi Palace. Kortom, een gezellige, culturele incentive voor iedereen.

Bekijk hier deze: 4-daagse incentive naar Istanbul – cultureel bedrijfsuitje

Over Istanbul
Hoogtepunten zijn het Ayasofya Museum (St. Sophia), de magnifieke Byzantijnse kerk en één van de meest bijzondere architectonische bouwwerken in de wereld: de Blauwe MoskeeVerder zijn er de ondergrondse Byzantijnse Cistern: een architectonische enclave uit de oudheid. Oorspronkelijk waren deze bedoeld als waterreservoirs, maar werd later voor andere doeleinden gebruikt, zoals schuilplaats voor soldaten in tijden van oorlog. In de Grand Bazaar, de grootste in zijn soort met 17 poorten, 65 straten en 4000 winkels kunt u afdingen op leer, juwelen, keramiek en kleurige tapijten… En dan zijn er natuurlijk de Hamams (Turkse baden). De stad is schitterend gelegen aan de Bosporus.

Reist u met uw collega’s liever naar een ander land of andere stad? Klik dan hier en voor uw bedrijfsincentive.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl