Menu
Vergaderen

5 Stijvolle Vergaderlocaties in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een stijlvolle locatie in Noord-Holland? Noord-Holland kent mooie locaties waar u inspirerend kunt vergaderen.

Wij hebben voor u 5 Stijlvolle vergaderlocaties in Noord-Holland op een rijtje gezet. Welke locatie kiest u?

1. Vergaderen op een landgoed in Heemskerk – Noord Holland

Het betoverende hotel NH Marquette in Heemskerk is gelegen op een uitgestrekt 13e-eeuws landgoed. Dit bevat zowel een prachtig kasteel als het hotel, dat zich er 700 meter vandaan bevindt.

Faciliteiten
Het prachtige gebouw van het hotel gaat terug tot 1225. Het wordt omgeven door weelderig groen. In het kasteel is ons restaurant ondergebracht en het biedt ook een spectaculaire setting voor congressen, bruiloften en feesten.

Het hotel heeft 65 kamers, waaronder één luxueuze suite. Al onze kamers beschikken over een uitnodigend interieur, eersteklas voorzieningen en een eigen balkon of terras met pittoreske uitzichten op het bos

En met de mogelijkheid om maximaal 250 personen onder te brengen in de 11 vergaderruimten van ons kasteel, biedt het hotel NH Marquette een ongelooflijke setting voor zakelijke bijeenkomsten, banketten, bruiloften en allerlei privé-evenementen.

2. 32 uurs vergaderarrangement nabij de Noord Hollandse Kust

Aan de breedste duinrand van Nederland ligt het rustieke dorp Schoorl. Restaurant Hotel Merlet heeft een unieke ligging aan de schapenweide met uitzicht op de duinrand. De omgeving is het gehele jaar prachtig, welke jaargetijde dan ook.

Merlet geeft haar gasten een culinaire beleving in een prachtige omgeving!

Faciliteiten
Restaurant Hotel Merlet biedt alle faciliteiten voor een ontspannen verblijf in aangename luxe. Voor bijzondere wensen kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

Merlet biedt een verscheidenheid aan faciliteiten, zoals een solarium, beauty salon, lounge, paardrijden, massages, gratis WiFi en fietsverhuur.

3. 24 uurs vergaderarrangement in Wijk aan Zee

Hotel het Hoge Duin, gelegen op de duinen, 3 minuten van het strand. Rustgevend, zakelijk, persoonlijk en inspirerend. Uw vergadering, training, teambuilding of presentatie zijn uitstekend te combineren met een strandwandeling of een activiteit op het strand.

Voor de actieve training of teambuilding zijn er verschillende mogelijkheden voor zee- en strandactiviteiten, zoals kitesurfen, blokarten, surfen, catamaran- zeilen, landboarden, kajakken, zandsculpturen maken of beachvolleybal. Te boeken bij lokale evenementen organisatoren.

Het Hotel
Hotel Het Hoge Duin is prachtig gelegen op 40 meter boven de zeespiegel, in de duinen van Wijk aan Zee, een cultureel dorp aan de kust in de provincie Noord-Holland. Door de ideale ligging biedt het hotel prachtig zeezicht aan de ene kant, maar ook duin en dorp zicht aan de andere kant.

4. 8 uurs Vergaderarrangement in Haarlem – Met de Kers op de Taart

ZAAMEN is dè inspiratieplek voor ondernemende professionals. Een stijlvol kantoor voor freelancers, (startende) ondernemers en zzp’ers, met méér dan alleen flexibele werkplekken en vergaderruimten. Onze moderne voorzieningen scheppen een vruchtbaar klimaat voor succesvolle trainingen, presentaties, brainstormsessies en ontmoetingen.

Wat doet ZAAMEN?
ZAAMEN biedt vele luxe flexibele werkplekken, verdeeld over verschillende ruimten. Voor degenen die geconcentreerd willen werken, zijn speciale stilteplekken gecreëerd op de bovenste etage, de Kroon.

Werken, vergaderen en trainen is bij ons mogelijk. Voor een inspirerende vergadering of vruchtbare training kun je terecht in één van onze acht vergaderruimten op de Belle etage, in het Zoetterrain, het tuinhuis, de Kers óf op het Haarlemse water met de MS ZAAMEN.

Hartland is het sociale, kloppende hart van ZAAMEN. Hier kun je écht contact maken met anderen. Niet digitaal, maar persoonlijk, van hart tot hart. Nodig gerust je relaties uit voor een heerlijke lunch. De kaart biedt volop keuze uit lunchgerechten die we bereiden uit verse seizoensproducten van hoge kwaliteit. In de namiddag serveren we een goed glas wijn en borrelhapjes. We creëren een ontspannen ambiance waarin je ongedwongen kunt netwerken. Of je zakelijke deals kunt beklinken.

5. Unieke Congres en Vergaderlocatie – Theater in hartje Amsterdam

Het DeLaMar Theater is een gewilde evenementenlocatie voor o.a. congressen, seminars, symposia, productpresentaties, gala’s en premières. In de diverse foyers van het DeLaMar kunnen voor middelgrote en grotere vergaderingen tot 1500 personen plaatsvinden. Denk hierbij aan het geven van trainingen, workshops, brainstorm- en heisessies.

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Zakelijk.nl