Menu
Vergaderen

Meerdaags Vergaderen in de Gelderse natuurschoon

Kom vergaderen in een groene en rustige omgeving. Laat u inspireren en kom vooruit in alle rust in de prachtige Gelderse natuur.

32 uurs vergaderarrangement in de Achterhoek inclusief Graffiti Workshop
Combineer uw 2-daagse vergadering met creatieve Graffiti Workshop bij Landgoed Ehzerwold in Almen. Verblijf in een omgeving waar groen, rust en ruimte regeren, een perfecte combinatie voor een productieve vergadering of training. Deze vergaderaanbieding is inclusief frisdranken in de vergaderzaal en dranken tijdens het diner en borrel.
Boek hier dit 32-uurs arrangement in de Achterhoek

Inspirerend vergaderen en comfortabel overnachten in Gelderland
Op zoek naar een locatie met het meest inspirerende uitzicht van Nederland? Zoek niet verder en kom naar onze top locatie gelegen op de Wageningse berg in Gelderland. Inspirerend vergaderen en comfortabel overnachten.
Boek hier deze inspirerende vergaderlocatie in Gelderland

Meerdaagse meeting op de Veluwe – 24-uurs vergaderarrangement
Het hotel biedt een klassiek theater/auditorium welke geschikt is voor verschillende vergaderingen en presentaties. Daarnaast zijn er verschillende meetingzalen welke allen voorzien zijn van benodigdheden om uw meeting geslaagd te maken.
Boek hier dit 24-uurs arrangement op de Veluwe

Speciaal voor vergaderen in prachtige natuur van Gelderland hebben wij een nieuwe site gemaakt. Kijk voor meer inspiratie eens op www.VergaderenGelderland.nl

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl