Menu
Vergaderen

MEGA-ACTIE. Vergaderen aan de Kust in Zeeland

Vergaderen Aan de kust. Goede vergader locaties, bij het strand voor inspirerende Meetings. Bekijk onze Top 3 Vergaderlocaties op/aan het strand

Vergaderen OP het strand, 32-uurs aan de Zeeuwse kust in Renesse
Als u een cursus of conferentie ‘buiten de deur’wilt organiseren, wilt u geen overbodige zorgen aan uw hoofd. Wat u wèl wilt, is ongestoord uw bijeenkomst houden. Met de zekerheid dat aan alles is gedacht. Zakelijk, maar betrokken.
“Leuke locatie met aparte ruimte om te vergaderen, tussendoor tocht gemaakt op gehuurde fietsen. Dichtbij strand en duinen en het gezellige centrum. Alles was goed geregeld en verzorgd.” Aldus S. Blok

2 Dagen vergaderen direct aan het strand in Zeeland
Onder de duinen van Renesse ligt een prachtige vergaderlocatie waar u op 100 meter lopen op het strand staat. De locatie biedt alle faciliteiten om uitstekend te vergaderen, teamactiviteiten te doen op de locatie zelf of op het strand. Onder andere inclusief:

  • 1 overnachting in een luxe hotelkamer (eigen 2-persoonskamer) met buitenterras
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes, fruitsap, zuivel en diverse belegsoorten
  • 1x uitgebreid 3-gangendiner in restaurant “Zeeuws Verlangen” (bij de hoofdgerechten keuze uit vlees, vis of vegetarisch)

MEGA-ACTIE op een 2-daags VERGADER arrangement in Renesse
MEGA-ACTIE op een 2-daagse ZEE-SESSIE. Als u een cursus of conferentie ‘buiten de deur’wilt organiseren, wilt u geen overbodige zorgen aan uw hoofd. Wat u wèl wilt, is ongestoord uw bijeenkomst houden. Met de zekerheid dat aan alles is gedacht. Zakelijk, maar betrokken.
“Prima accomodatie en uitstekende verzorging.” Aldus T. Hogenbrik

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl