Menu
Vergaderen

Nieuw: Creatief vergaderen met afsluitende Graffiti workshop

Vergaderen en aansluitend een graffiti workshop doen waarbij u in tweetallen werkt aan een kunstwerk die alles te maken kan hebben met het thema van uw bijeenkomst. Aan het eind van de Graffiti workshop kunt u met uw collega’s dan genieten van een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant.

De Graffiti workshop
Tijdens de Graffiti workshop worden u en uw collega’s meegenomen onder begeleiding van een Graffiti kunstenaar in de wereld van de tags, throw-ups en pieces. U kunt een meesterwerk maken voor op het kantoor met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of om thuis aan de muur te hangen.

Om de samenwerking tussen de deelnemers te stimuleren kan er een 3-luik gemaakt worden, zodat de verschillende doeken op elkaar afgestemd moeten worden.

De graffiti workshop is origineel, creatief en helemaal van deze tijd!

Multifunctionele zalen met veel mogelijkheden
Wij bieden optimale gastvrijheid met de kwaliteit die u voor uw klanten of personeel wenst. Overnachtingen, trainingen of bijeenkomsten worden volledig naar uw wens samengesteld. Met eventueel een recreatief moment in de middag of avond. Onze 7 multifunctionele zalen met een maximum capaciteit voor 250 personen zijn ruim van opzet, beschikken over daglicht met een heerlijk uitzicht op het bos en tevens beschikken de zalen over airconditioning. De zalen zijn erg geschikt voor congressen, vergaderingen, bedrijfsfeestjes, bruiloften en partijen.

Onze zalen hebben verschillende formaten en er zijn diverse opstellingen mogelijk. Ook kunnen wij zorgen voor audiovisuele middelen zoals een beamer, scherm, overheadprojector, katheder, microfoon etc. De vergaderarrangementen kunnen o.a. uitgebreid worden met een luxe snack, een borrelhapje, krentenwegge bij het ontvangst en ook kunnen wij verschillende activiteiten voor u organiseren.

Vergader op deze mooie locatie met een creatieve Graffiti workshop.